icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Den Haag

Doe mee

Werken aan een betere toekomst

Het behalen van de Sustainable Development Goals doe je niet alleen. In Den Haag zijn er vele organisaties, initiatieven en individuen die hun steentje bijdragen aan een betere toekomst voor 2030. En dat cijfer groeit elke dag! Ben je geïnspireerd door alles wat er in Den Haag plaatsvindt en help je graag mee aan de SDG's? Lees hieronder hoe je mee kunt werken aan die duurzame en eerlijke toekomst.

SDG initiatieven

Bijdragen als groep

Werkt jouw Haagse organisatie aan de SDG's en verdient het daarom een plekje op deze website? Werk jij mee aan een initiatief in de stad dat bijdraagt aan de SDG's? Heb je een SDG-nieuwtje dat geschikt is als nieuwsbericht op de website? Vul dit dan in via dit formulier in. Onze editors bekijken jouw bijdrage en plaatsen deze vervolgens op de website. Zo blijven we elkaar informeren en inspireren.

SDG initiatieven

Bijdragen als individu

Wil je graag bijdragen maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan vooral een kijkje op deze website bij de verschillende SDG's. Hier kun je per SDG zien wat er in Den Haag allemaal speelt. Laat je inspireren door de organisaties, initiatieven en nieuwsberichten en kom in contact met anderen die net zo hard willen werken aan een betere wereld als jij.

Heb ook jij nieuwtje of initiatief wat je graag met ons wil delen? Vul dan dit formulier in. Onze editors bekijken jou bijdrage en plaatsen dit vervolgens op deze website.