icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Global Goals Gemeente

Den Haag Global Goals Gemeente

12 mei 2021

Als onderdeel van de Gemeenten4GlobalGoals campagne hijst de gemeente Den Haag ieder jaar tijdens de SDG Action Day de SDG-vlag.

Partnerschappen om de doelen te bereiken

De SDG’s bereiken kan en lukt niet in je eentje. Daarom is het belangrijk dat gemeenten, organisaties en bedrijven elkaar helpen om gezamenlijk de doelen te bereiken.  
 
In het kader daarvan is de gemeente Den Haag in 2020 een Global Goals Gemeente geworden. De gemeente Den Haag maakt deel uit van de Gemeenten4GlobalGoals campagne van de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten (VNG). Dit is een campagne waar inmiddels al meer dan 100 gemeentes in Nederland bij zijn aangesloten en waar gemeentes best practices met elkaar kunnen delen.

Op 11 maart 2021 is Den Haag winnaar geworden tijdens de jaarlijkse Global Goals Gemeenteverkiezing van de VNG in de categorie grensverlegger met de aanpak van 'toegang tot recht'. Alles over dit project is hier te lezen.