icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Ooievaarspas

Ooievaarspas

8 juli 2022

De Ooievaarspas geeft mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan sportieve, culturele en recreatieve activiteiten. Inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen kunnen de Ooievaarspas aanvragen.

Ooievaarspashouders kunnen met minimaal 50% korting meedoen aan activiteiten bij meer dan 600 partners in Den Haag en de regio. Met de ooievaarspas kan ook gebruik worden gemaakt van gratis OV voor AOW’ers en kinderpakketregelingen van Stichting Leergeld. Daarnaast biedt de pas ook mogelijkheden zoals een aantrekkelijke zorgverzekering of het ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een aantrekkelijke zorgverzekering en schoolspullen.
 
Via deze link kan je kijken of je in aanmerking komt voor de Ooievaarspas. Ook kan je zien welke vele voordelen de pas biedt. 

Een overzicht van alle armoederegelingen van de gemeente Den Haag vind je hier

Contactgegevens

ooievaarsregelingen@gemeentedenhaag.helptu.nl (voor inwoners van Den Haag)