icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Wereldreis door eigen stad

Wereldreis door eigen stad - Gemeente Den Haag

8 juli 2022

Op 19 maart 2022 heeft de gemeente Den Haag opnieuw de ‘Wereldreis door eigen stad’ georganiseerd. De dag werd afgetrapt door wethouder Kapteijns, samen met bedenker en initiatiefnemer Rabin Baldewsingh (nationaal coördinator tegen racisme en discriminatie). Het doel van de dag was verbinding zoeken met elkaar en de diversiteit in de stad vieren. De wereldreis staat in het teken van de internationale dag tegen racisme en discriminatie. 

Op deze dag deden meer dan 40 Haagse culturele, maatschappelijke en religieuze organisaties mee en boden zij een programma aan met activiteiten. Bij alle activiteiten stond diversiteit centraal. Het doel van de gemeente was haar inwoners te stimuleren om met elkaar in gesprek te gaan. 

“Den Haag is een diverse stad, waar meer dan 200 nationaliteiten met elkaar leven, wonen en werken. Met de Wereldreis vieren we onze diversiteit, en laten we zien dat er ruimte is voor verschillen. Of je nu nieuw in de stad bent gekomen, of hier bent opgegroeid. Wij zijn nieuwsgierig naar elkaar, staan open voor elkaar en praten met elkaar.”  
                                                                                 Wethouder Arjen Kapteijns


Meer informatie staat in dit nieuwsartikel

Foto: obsession.nl

Wereldreis door eigen stad
Wereldreis door eigen stad
Wereldreis door eigen stad